Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vijf nieuwe richtingen binnen scholengemeenschap KOGEKA vanaf schooljaar 2023-2024

Net voor de paasvakantie,  kreeg de scholengemeenschap KOGEKA (Katholiek Onderwijs Geel – Kasterlee)  de goedkeuring om vanaf het schooljaar 2023-2024  vijf nieuwe studierichtingen in te richten in de derde graad van het secundair onderwijs (16 tot 18 jaar).

'Vanaf september 2023 zal KOGEKA  kunnen starten met Moderne talen in Sint Dimpna Geel.College, Taal en communicatiewetenschappen in Sint Maria Geel en in Sancta Maria Kasterlee', zegt Geert Vandecruys | Pedagogisch begeleider.

SMIK , Elektromechanische technieken en Dierenverzorgingstechnieken in Sint Jozef Geel en Gezondheidszorg in Sint Maria Geel. 

Tijdens  de open dag van nu zondag 23 april, krijgen geïnteresseerden de kans om meer info te krijgen over deze nieuwe en alle andere richtingen die de katholieke secundaire scholen van Geel en Kasterlee aanbieden. Sint Aloysius Geel is enkel open in de voormiddag (10 u tot 12 u). Sint Dimpna Geel.College, Sint Maria Geel en Sancta Maria Kasterlee.SMIK zijn geopend van 13 u. tot 16 u. Sint Jozef Geel is open van 11 u. tot 17 u.

Deel dit artikel